Wat wij doen

Wij maken mooi haar! 

Wat ons uniek maakt is de manier waarop we dit doen:

Haargezondheid staat altijd op nr. 1. Tijdens iedere kleur-, knip- en zeker start to balance behandeling helpen we je om je hoofdhuid en haar weer in balans te brengen.

Op onze HOME pagina hebben we dit al in het kort uitgelegd, maar hier kun je de uitgebreide uitleg lezen.

Je goed voelen, begint met er goed uit te zien

De behandeling

Onze knipbehandeling starten met een uitgebreide hoofdhuidmassage van 15 min. Een heerlijk ontspannen moment en tevens erg goed voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar. 

Natuurlijk luisteren we naar jouw wensen en geven we hierin advies. Advies kan bestaan uit: hoe vaak je dit model moet onderhouden, welk model past bij jouw gezichtsvorm of welke producten kunnen helpen bij het stylen van dit model.

We pakken een lekker drankje voor je en gaan aan de slag. Uiteraard wordt je haar mooi geföhnd zodat je stralend de salon verlaat. 

Voor tarieven kijk op onze aanbod pagina.

Dit is de basis, en vanuit de basis volgt balans,…

De volgende stappen naar balans

De behandeling begint met een detox van je haar en hoofdhuid.
Gedurende de levensperiode van een haar neemt deze giftige stoffen op zoals metalen, siliconen uit stylingsproducten, chloor, resten van medicijnen en kalk uit leidingwater. Jouw haar heeft dus allerlei giftige stoffen  opgenomen en deze build up verstoort jouw balans.

Door het gebruik van gluconolactone, vitamine C en xantham gum, verwijderen wij deze giftige stoffen en wordt er direct gewerkt aan vernieuwing van jouw cellen. Zo worden jouw haar en hoofdhuid direct en merkbaar in een betere conditie gebracht.

Nu we een juiste basis hebben, kunnen we het haar in balans brengen met onze 3-voudige herstelbehandeling. We werken van binnen naar buiten. Oftewel, vanaf de kern van het haar, naar de buitenste schubben laag van het haar.

De kern van het haar herstellen we met een behandeling die een hoge moleculaire waarde heeft: de oxilock amazing treatment.
Hierna verbinden we de peptide spiralen, die zorgen voor de veerkracht van het haar.

Door de lage PH-waarde worden de haarschubben gesloten zodat alle werkzame moleculen in het haar blijven, en giftige stoffen niet de kans krijgen het haar binnen te dringen.
We verjongen je haar door het te beschermen met een haarolie die Ceramide 3 bevat. De lipiden in deze olie bouwen een beschermende laag om de haarschubben heen, zodat deze minder gevoelig zijn voor slijtage en beschadiging. Omdat de olie zeer rijk is aan vetzuren en antioxidanten zorgt zij voor een hydraterende werking.

Lets Shine!

Massage

Gun jezelf even dat moment van totale rust. Laat je werk, de drukte en to-do-lijst even voor wat het is en geniet van een ontspannen moment bij Balance & Shine.
Met een ontspannende hoofdhuidmassage, warme hair towels, fijne geuren en zelfs een hals massage kom jij weer helemaal tot jezelf.
Hierna stap jij weer ontspannen en vol zelfvertrouwen, met natuurlijk verzorgd en glanzend gezond haar, de toekomt tegemoet.

Als jij jezelf een nieuwe start gunt, zorgen wij dat je daar geen spijt van krijgt.

Als jij jezelf een nieuwe start gunt, zorgen wij dat je daar geen spijt van krijgt.

Over ons

Wij houden van details en willen dat alles klopt.

Beleving is heel belangrijk bij Balance & Shine.

Dit zie je onder andere terug in de producten die wij gebruiken, maar ook in onze salon.

Wij schenken thee die bestaat uit speciale kruiden voor sterker en glanzender haar en daarbij serveren wij healthy bites die bestaan uit eiwitten en vitamines.

Ook vermijden wij zoveel mogelijk gebruik van plastic, want de plastic soup in onze oceanen is al groot genoeg. Onze kopjes en glazen zijn dus niet van plastic en onze rietjes zijn van bamboe.

Natuurlijk houden wij ook een persoonlijk dossier bij van al jouw behandelingen, het plan van aanpak en dingen die we besproken hebben. De voortgang wordt bijgehouden door middel van “voor- en na foto’s” en als er tussentijds wijzigingen zijn, passen we jouw behandelingen daar op aan. 

In balans

Nu jij helemaal in balans bent na deze fijne behandeling maken we graag een vervolgafspraak met jou om je haar te kleuren, te knippen of te stylen.

Ook een herhaling of een gedeeltelijke herhaling van de boven omschreven behandeling behoort tot de mogelijkheden.

Als jij kiest voor een kleurbehandeling zullen we je haar altijd weer herstellen en verzorgen. Zo blijft jouw haar optimaal verzorgd én kun je genieten van het beste kleur resultaat en zul je dit ook behouden.

Dit is de basis, en vanuit de basis volgt balans,…

Gun jezelf balans en ga schitterend door het leven!