Over ons:
Chantal & Linda

Balance & Shine is een concept van Chantal & Linda

Nu je al heel veel hebt kunnen lezen over onze behandelingen en werkwijzen, ben je vast ook benieuwd naar wie deze behandelingen gaan uitvoeren.

Wij, Chantal & Linda, zijn degenen die Balance & Shine runnen en alle behandelingen uitvoeren. Wij zijn 2 zussen, met dezelfde gedachten en denkwijzen

Met Balance & Shine is onze passie, onze missie geworden.

Waarom jij een behandeling bij Balance & Shine zou willen

Tijdsdruk, rumoer, het gevoel een nummer te zijn en steeds een andere persoon die “aan jouw hoofd zit”. Al deze hectiek gaf ons een onrustig gevoel en daarom besloten wij het anders te gaan doen.

Wij kiezen daarom voor persoonlijke verbinding, oprecht advies, een rustige en serene sfeer die luxe en weldaad uitstraalt. Bij onze ontspannende massages en behandelingen gebruiken we uitsluitend natuurlijke en niet-toxische producten en bieden wij jou alles om relaxed en in balans weer je weg te vervolgen.

Wij worden blij als we jou kunnen helpen de beste versie van jezelf te worden en te zijn.

Balance & Shine

Chantal & Linda: 2 zussen, 1 gedachte…

Door jouw haar in balans te brengen, brengen wij ook de balans in jouw body & mind weer naar een evenwichtig punt. Je zult versteld staan van je spiegelbeeld en hoe mooi de natuur jouw haar gemaakt heeft. Een beeld dat je misschien al heel lang kwijt bent of zelfs nog nooit zo opgemerkt hebt.

Door jarenlange build-up ben je uit balans geraakt en door 

onze behandelingen helpen wij jou het natuurlijke evenwicht weer te herstellen.

We verwijderen de build-up onder andere door middel van detoxbehandelingen en massages.  Zo komt de natuurlijkheid van jouw haar weer in beeld. Het wordt weer puur en in balans.
Zonder onnodige toevoegingen.

Verbinding

Eén van onze kernwoorden is verbinding, want dat maakt onze samenwerking zo sterk. Wij hebben geen toevoegingen nodig, wij hebben elkaar. Wij denken bijna altijd hetzelfde en hebben aan een enkel woord, een gezichtsuitdrukking of een blik, genoeg om elkaar te begrijpen.

Ibiza-style

Om jou een beeld van ons te geven: wij houden van stijlvolle kleding, lange rokken & stoere boots. Maar ook van minerale make-up, huidverzorgingsproducten die puur zijn en geen troep bevatten en lange glanzende lokken.

Zonder overdreven te willen opvallen, willen wij mooi zijn en verzorgen wij onszelf met aandacht.

De kernwoorden voor onvergetelijke vakanties zijn voor ons: zon, strand, boulevards, markten, terras, genieten van een mooie zonsondergang en dit alles het liefst in Ibiza-style.

De tegenstelling is dat wij ook van sneeuw houden, van skiën en natuurlijk de bijbehorende après-ski, waar we graag samen heengaan en enorm van genieten.

Foodlovers

Om nog even door te gaan op waar we allemaal van houden: lekker eten daar houden we ook van! Van pure gerechten, met een goed verhaal en échte ingrediënten.

Niet te moeilijk of ingewikkeld, want we zitten liever aan tafel dan dat we in de keuken staan.

En als we dan toch in de keuken staan, dan gaan we meteen voor veel en doen we aan “meal preppen”. Ideaal, vers en makkelijk!

Genieten

En nu horen we jou denken… “Dames, wanneer ontspannen jullie dan even?”

Wel, wij zijn dol op een wijntje onder de veranda of op een gezellig terras, met vrienden en/of vriendinnen. En soms ruilen we de wijn voor een lekkere cocktail.

Je kunt ons altijd wakker maken voor een dagje wellness, zodat we kunnen bijpraten en genieten van heerlijke massages. Linda is zelfs al eens in retraite gegaan. Ze kwam super ontspannen en opgeladen weer thuis. Echt een aanrader en ze vertelt jou er graag over.

Die periodes ertussenin, stukjes niemandsland en de overgangen van de seizoenen zijn het nét niet. Tenminste… niet voor ons. Wij willen alles! En gaan ook voor alles!!
Achtergrond

Nadat we beiden een paar jaar in salons hadden gewerkt, kwam onze droom uit: een eigen salon. Ruim 15 jaar hebben we met ziel en zaligheid, samen én samen met ons team, gewerkt volgens de traditionele werkwijzen die we gaandeweg steeds meer probeerden aan te passen aan onze eigen visie en levenswijzen.
Maar het begon te kriebelen en we raakten steeds meer geïnspireerd. Wij streefden naar andere, en volgens ons, nog betere methoden.
Methoden die liever zijn voor jouw haar, beter zijn voor het milieu en die jou opbouwen in plaats van afbreken. Na een behandeling bij Balance & Shine, ga jij weer in balans en schitterend door het leven.

Thuis

Chantal & Linda in één zin: We love the good life!

Tot ons 21ste woonden we bij onze ouders thuis. Hoewel we samen jarenlang een kapsalon hadden, leefden we natuurlijk wel elk ons eigen leven. Tegenwoordig zie je Linda regelmatig lopen met een eigenwijze Engelse Bulldog en Chantal met twee actieve maar schattige jongetjes. Linda houdt van yoga, een mindfulness lifestyle en heeft kennis van de werking van essentiële oliën.

Chantal is bezig met een opleiding tot orthomoleculair therapeut.

Beiden houden van een gezonde healthy lifestyle en sinds een paar maanden houden wij ons aan een ander voedingspatroon, wij doen namelijk aan intermittent fasting, ook wel IF genoemd.

Wij zijn dé Balance & Shine experts en willen jou daar op en top van mee laten genieten in de breedste zin van het woord.