Contact opnemen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat ze dan hieronder achter met behulp van het contactformulier. Wij proberen binnen 24 uur te reageren!

Je goed voelen, begint met er goed uit te zien

Zelfvertrouwen is het mooiste wat je kunt dragen…

En dat dragen wij dan ook graag uit bij Balance & Shine!

Wij, Chantal en Linda, weten als geen ander hoe belangrijk zelfvertrouwen is.
Het is ons doel om jou weer fris, in balans én zelfverzekerd uit onze salon te zien vertrekken.

Natuurlijk vinden wij het superleuk om jou te ontvangen en te behandelen, maar dan willen wij wel graag een aantal dingen van jou weten.

Dus vertel ons meer!!

Jij bent ondertussen vast nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen, en wij zijn eigenlijk net zo nieuwsgierig naar jou!

Formulier
_

Daarom vragen wij jou om een informatie formulier in te vullen.
Zo weten wij, wat wij voor jou kunnen betekenen, hoe we ons kunnen inzetten en wat jouw behoeftes zijn.
Aan de hand van jouw antwoorden en eventuele vragen kunnen wij beoordelen of en hoe wij jou kunnen helpen om in balans te komen en te shinen.

Je ontvangt altijd een reactie van ons, en natuurlijk een passend aanbod als wij denken dat we een match hebben en wij jou weer geheel in balans kunnen krijgen.

Contact per e-mail
_

Neem contact met ons op via de e-mail en wij beantwoorden graag al jouw vragen.
Je kunt proberen ons te bellen of een bericht via Whatsapp te sturen, maar omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon of deze berichten direct te beantwoorden, is het prettiger om een e-mail te ontvangen. Wij nemen dan op een ander moment contact met je op, want tijdens de behandelingen houden wij graag alle aandacht bij ons werk en onze klanten!

We zien je graag, bij
Balance & Shine!