Algemene voorwaarden

BETALEN
Bij Balance & Shine kun je betalen via iDEAL en overboeking per bank. Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door ons en door onze betalingsverwerker.

VERZENDEN
Alle artikelen kunnen worden verstuurd via Post NL. Balance & Shine rekent voor pakketpost € 7,25. Bestelling boven de € 75,- wordt gratis bezorgd. Deze verzending heeft track&trace maar géén verzekering. Dit is daarom op eigen risico van de klant. Balance & Shine is derhalve niet verantwoordelijk voor deze verzendingen. Bovendien is Balance & Shine niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Balance & Shine niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL. Balance & Shine biedt je de keuze uit de volgende verzendwijze: Pakketpost € 7,25 verzendstatus van het pakketje is te volgen via de website van postNL. Indien u de bestelling komt afhalen vervallen uiteraard de verzendkosten.

LEVERTIJD
Balance & Shine zal direct na ontvangst van betaling overgaan tot levering, zolang de voorraad strekt. De bestelling zal binnen 2 werkdagen naar je worden toegezonden. Balance & Shine behoudt het recht om de bestelling te cancellen en het overgemaakte bedrag terug te storten. Balance & Shine kan niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die later arriveren dan de aangegeven levertijd van 5 werkdagen. Tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van PostNL niet aansprakelijk. Mocht het item onverhoopt toch beschadigd aankomen, dan valt dit onder de garantie. Je kunt dan contact met ons opnemen via ons emailadres, info@balanceandshine.nl

OPHALEN
Via de mail wordt een afspraak gemaakt om de bestelling te komen afhalen.

RUILEN & RETOURNEREN
1. Het is voor de interne afnemer mogelijk om binnen de zichttermijn (14 dagen) de artikelen te retourneren. 2. Retourneren in de salon is gratis. Alle andere retourzendingen zijn voor eigen rekening. De eventuele verzend- en transportkosten zijn voor uw rekening. 3. Voor artikelen die in de webshop zijn gekocht en zijn opgehaald, geldt dat ze voor volledige terugbetaling, ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking zijn voor retourzending. Eventuele waardevermindering van het product door bijvoorbeeld (transport)schade, kunnen wij bij jou in rekening brengen. 4. Het is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt via info@balanceandshine.nl 5. Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na het terug-ontvangen van het (onbeschadigde) geretourneerde product, teruggestort op het rekeningnummer dat bij Balance & Shine  bekend is.

Het retouradres is:
Balance & Shine  Twijver 55A 1606 BV Venhuizen